Čo by ste mali vziať do úvahy, ak sa rozhodnete potešiť svoje vlasy japonskými výrobkami?

Je lepšie si vybrať japonské výrobky po konzultácii so špecialistom. Je potrebné vziať do úvahy individuálne vlastnosti pokožky a vlasov a správne posúdiť ich stav.

Naši špecialisti sú dobre oboznámení so všetkými zložitosťami japonských produktov starostlivosti a bezplatne vám pomôžu vybrať najlepšiu možnosť. 

Len pri správnom výbere uvidíte najväčší efekt z používania kozmetiky.

  • Japonské ošetrujúce produkty sú veľmi koncentrované! Preto ich používame v menšom množstve ako bežné produkty. Aziati majú v porovnaní s Európanmi hustejšie a hustejšie vlasy. Na európsky typ vlasov je preto potrebné prijať menšie množstvo ošetrujúcich prípravkov: na jedno použitie odoberieme cca 10 ml šampónu, masiek cca 5 ml (cca čajová lyžička).
  • Účinok produktov je kumulatívny; pokožka a vlasy potrebujú nejaký čas na obnovu. Zvyčajne, aby ste boli svedkami účinku starostlivosti, musíte ho používať 2 týždne.
  • Všetky produkty sa odporúča používať podľa návodu. V prípade akýchkoľvek otázok sa môžete obrátiť na našich konzultantov, ktorí sú v kontakte od 8:00 do 21:00.

  Ako používať japonské produkty starostlivosti?

  • Šampón sa vyberá podľa typu starostlivosti o pokožku hlavy a jeho hlavnou funkciou je čistenie pokožky pri umývaní vlasov penou, ktorá sa pri tom vytvorí.
  • Šampón sa musí napeniť v rukách, nie na pokožke. Šampón je potrebné naniesť do dlane, pridať trochu vody a urobiť penu. Potom naneste výslednú penu ľahkými masážnymi pohybmi na vlhkú pokožku hlavy, pridajte trochu vody a penu ďalej. Ľahká masáž je vítaná. 

Hlava sa musí umyť dvakrát. Šampón pri prvom napenení veľmi nepení, to je normálne. V druhom napenení peny by malo byť dostatočné množstvo. Ak sa pri druhom napenení vytvorí málo peny, robíte niečo zle (trochu sa vám pení v rukách, pridáte nedostatočné množstvo vody).

SÚVISIACE PORFOLIO